Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Echter betaalt u wel mee aan de verzendkosten van u thuis naar ons. Om u tegemoet te komen betalen wij de helft van deze kosten. Uw bijdrage komt dan uit op €1,50 als het door de brievenbus past en €2,50 als het als pakket verzonden moet worden. U kunt het retourlabel voor dit gereduceerde tarief aanvragen via de Track & Trace link.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kinderboekjes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor een mailtje sturen naar info@kinderboekjes.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Product beschadigd ontvangen?

Neem contact op met onze klantenservice en wij komen met een passende oplossing. Als wij d.m.v. toegezonden foto(s) als bewijsmateriaal kunnen zien dat het daadwerkelijk beschadigd is kunnen wij het exemplaar bijvoorbeeld kosteloos naleveren.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

De waardering van kinderboekjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 774 reviews.