Alle kinderboekjes

Bumba boekjes

Het is altijd lachen, gieren en brullen met Bumba, de grappigste clown voor de kleintjes. Bumba boeken zijn speciaal gericht op de jongste doelgroep. Deze vrolijke boekjes beschikken over de nodige elementen voor zoveel mogelijk interactie met je kind. Op Kinderboekjes.nl hebben we meerdere Bumba boeken op voorraad. Bekijk nu het aanbod en koop een leuk Bumba boekje voor de kleine!

Bumba boeken online kopen
Filteren
Resultaten filteren

Leeftijd

De avonturen van Bumba

Ben je op zoek naar leuke kinderboekjes voor je kind of kleinkind? De Bumba boeken zijn een unieke reeks boeken die geschreven en geïllustreerd zijn door een aantal van ‘s werelds meest talentvolle kinderboekenauteurs en -illustratoren. Ze zijn ontworpen om kinderen van alle leeftijden te boeien en te stimuleren om te lezen. Bumba boeken worden geprezen om hun unieke en aantrekkelijke verhalen die gevuld zijn met humor, avontuur en levenslessen afgestemd op de belevingswereld van de jongste kinderen. Ze zijn ook geliefd om hun kleurrijke en aantrekkelijke illustraties die de verhalen tot leven brengen. De boeken gaan over Bumba, een clowntje die van avontuur houdt. Hij reist graag en ontmoet allerlei interessante mensen en dieren. Ook maakt hij graag muziek en is hij een echte kunstenaar. Zowel jong en oud zal ervan genieten om samen deze boekjes te lezen!

Hoe kies je een Bumba boek?

Bumba boeken zijn bij uitstek geschikt om jonge kinderen te interesseren in lezen. De kleurrijke, vrolijke illustraties die ook op de voorkant rijkelijk getoond worden zorgen ervoor dat de boekjes direct opvallen. Er zijn vele Bumba boeken om uit te kiezen dus is er voor elk kind wel een leuke optie beschikbaar. Het kan alleen misschien een beetje lastig zijn om een keuze te maken uit alle verschillende Bumba boekjes, dus hoe pak je dit het beste aan? Bumba boeken zijn eigenlijk te verdelen in twee categorieën: inhoudelijke boeken en doe-boeken. Onder de inhoudelijke boeken vallen bijvoorbeeld de verschillende reizen van Bumba, waarbij je kind of kleinkind een andere cultuur kan leren kennen. Of wat dacht je van het vormenboek, of het beroepengezichtenboek? Er zijn echter ook vele doe-boekjes, zoals puzzelboekjes en kleurboeken. Maak je keus aan de hand van de leeftijd van je kind of kleinkind, maar kijk ook naar zijn of haar interesses.

Het vrolijkste cadeau

Een Bumba boekje is het meest vrolijke cadeau dat je aan je kind of kleinkind kunt geven. De leuke illustraties zullen ongetwijfeld een lach op het gezicht toveren! Ze zijn daarnaast ook leuk om cadeau te doen aan vrienden of familieleden die net een baby hebben gekregen. Wel zijn er met Bumba boeken, net als bij andere kinderboeken, een paar dingen om rekening mee te houden. Allereerst moet je rekening houden met de leeftijd van je kind of kleinkind. Is het bijvoorbeeld een cadeau voor een baby of peuter, dan kun je het beste voor een eenvoudig prentenboek gaan. Zijn ze wat ouder, bijvoorbeeld 4 tot en met 6 jaar, dan kun je op zoek gaan naar een boekje dat ze zelf kunnen proberen te lezen. Als je niet zeker weet wat je moet kopen kun je wellicht online recensies lezen, of aan een leraar vragen wat je kind leuk vindt.

Online Bumba boeken kopen

Wanneer je online een Bumba boek wilt kopen ben je op Kinderboekjes.nl aan het juiste adres! In ons brede aanbod vind je namelijk meerdere Bumba boeken voor de allerkleinste prijzen. Door je Bumba boekje hier te bestellen bespaar je dus niet alleen tijd en energie, je hoeft tenslotte niet op zoek te gaan in fysieke winkels, maar ook centjes. Handig!

De waardering van kinderboekjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 774 reviews.