Alle kinderboekjes

Pokémon boekjes

Welk kind houdt er nou niet van Pokémon? Deze Japanse franchise is wereldwijd razend populair dankzij herkenbare personages zoals Pikachu en zijn trainer Ash Ketchum. Eén van de meest populaire producten onder Pokémon fans zijn de Pokémon boeken, waarvan wij op Kinderboekjes.nl er meerdere in onze selectie hebben. Bekijk nu het aanbod en koop een leuk Pokémon boek!

Pokémon boeken online kopen
Filteren
Resultaten filteren

Leeftijd

Gotta Catch ’Em All

Wanneer je op zoek bent naar leuke kinderboekjes zit je met Pokémon boekjes altijd goed. Deze kleurrijke boeken zijn geweldig voor het jonge publiek. Vaak gaan deze boeken over de avonturen van Ash Ketchum, de hoofdpersoon uit de anime. Pokémon is een in 1996-bedachte Japanse mediafranchise die bestaat uit een anime (geanimeerde serie), een reeks videogames, trading cards en verschillende andere spin-off-producten. Pokémon is een afkorting van Pocket Monsters.

Volgens de verhaallijn van de franchise zijn er in het Pokémon-universum talloze soorten wezens die Pokémon worden genoemd. Deze wezens kunnen door mensen getraind worden om tegen andere Pokémon te strijden. De serie staat dan ook in het teken van het verzamelen en het trainen van de meer dan 1.000 verschillende Pokémon. In de anime-serie, die tot op heden nog steeds wordt uitgezonden, volgen we het avontuur van Ash Ketchum, een jonge Trainer die erop uit trekt om de beste Trainer ter wereld te worden. Zijn reis brengt hem naar allerlei verschillende gebieden waar hij nieuwe Pokémon leert kennen en nieuwe vrienden maakt.

Welk Pokémon boekje moet je kiezen?

Er zijn veel verschillende Pokémon boeken om uit te kiezen. Dit kan het misschien lastig maken om er een te kiezen voor je kind of kleinkind, zeker wanneer je zelf niet zo goed weet waar Pokémon over gaat. Gelukkig zit je met eigenlijk elk Pokémon boek wel goed wanneer hij of zij van Pokémon houdt. In grote lijnen zijn Pokémon boeken onder te verdelen in verhalende boeken, spelletjesboeken en encyclopedieën waar deze wezens op nummer worden getoond. Kijkt je kind of kleinkind graag naar de plaatjes van Pokémon? In dat geval is zo’n encyclopedie misschien wel de beste keus! Wanneer hij of zij echter meer van interactie en avontuur houdt is een verhalend boek of een doeboek prima. Ga jullie binnenkort op vakantie, kan je een vakantieboek of voordeelbundel kopen om je kind voor de totale vakantie te vermaken.

Een perfect cadeau

Als je een Pokémon boek cadeau wilt doen zijn er, net als bij andere kinderboeken, een paar dingen om rekening mee te houden. Allereerst moet je rekening houden met de leeftijd van je kind of kleinkind. Zijn ze heel jong, bijvoorbeeld 7 tot en met 9 jaar, dan wil je een boek dat makkelijk te lezen en te begrijpen is. Zijn ze wat ouder, bijvoorbeeld 10 tot en met 12 jaar, dan kun je op zoek gaan naar iets dat uitdagender is. Een ander ding om over na te denken is wat voor soort Pokémon boek je zou willen kopen. Er zijn veel verschillende soorten, variërend van boeken die je leren hoe je Pokémon moet vangen en trainen tot boeken die gewoon vol staan met leuke weetjes en trivia. Als je niet zeker weet wat je moet kopen kun je wellicht online recensies lezen, of aan een leraar of vriendje/vriendinnetje vragen wat je kind leuk vindt.

Online Pokémon boeken kopen

Wanneer je online een Pokémon boek wilt kopen ben je op Kinderboekjes aan het juiste adres! In ons brede aanbod vind je namelijk meerdere Pokémon boeken voor de allerkleinste prijzen. Door je Pokémon boekje hier te bestellen bespaar je dus niet alleen tijd en energie, je hoeft tenslotte niet op zoek te gaan in fysieke winkels, maar ook centjes. Handig!

De waardering van kinderboekjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 728 reviews.