Alles bekijken

Kinderboek helden van de maand: Paw Patrol

Heldhaftige pups

De boeken van Paw Patrol draaien om de avonturen van de trouwe hondenbende. Deze boeken nemen jonge lezers mee op avontuurlijke reizen, waarbij ze de pups kunnen vergezellen tijdens hun missies om Adventure Bay te beschermen.

De Paw Patrol-pups zijn altijd paraat om te helpen wanneer dat nodig is. Geen klus is te groot en geen pup is te klein! Met hun voertuigen en gadgets zijn ze steevast gereed om hun stadsgenoten te redden uit benarde situaties. Of het nu gaat om het redden van een gestrande kat of het blussen van een vuur, Paw Patrol is er als de bliksem bij. Bovendien heeft elk pup zijn eigen unieke persoonlijkheid en specialiteit, waardoor ze samen de perfecte eenheid vormen.

Paw Patrol boeken

Wat leren kinderen van de Paw Patrol boeken?

De Paw Patrol boeken bieden niet alleen eindeloos veel plezier en opwinding, maar delen ook, net als de verhalen van Dikkie Dik, Pokémon en Maya de Bij, waardevolle leermomenten met kinderen.

Ryder, de leider van het team, leert de honden belangrijke waarden zoals samenwerking, moed en doorzettingsvermogen. Elk van de pups draagt zijn eigen unieke kenmerken bij aan het team. Zo is Zuma de reddingspup van het team, heeft Rocky altijd de juiste gereedschappen in zijn rugzak en gaat Marshall door het vuur met zijn geweldige brandweerwagen. Dit leert kinderen over het waarderen van diversiteit en het belang van teamwork.

De waardering van kinderboekjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 774 reviews.