Alle kinderboekjes

Nachtwacht boekjes

Nog een succesverhaal uit het Belgische Studio 100: Nachtwacht. In deze nieuwe show gaan de stoere weerwolf Wilko, de slimme vampier Vladimir en de Toverelf Keelin de strijd aan met de onderwereld. Er zijn ook vele boekjes over deze spannende avonturen uitgebracht. Bekijk nu het aanbod en koop een leuk Nachtwacht boekje!

Nachtwacht boeken online kopen
Filteren

Resultaten filteren

  • Soort boek

  • Merken

Leeftijd

Sorteren

Spookachtig spannend

Het verhaal van de Nachtwacht vindt plaats in het rustige dorpje Schemermeer. Hier gebeuren er vreemde dingen, want Schemermeer is eigenlijk een poort naar de onderwereld. Er duiken geregeld mysterieuze wezens op zoals trollen en mummies, vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede. Het zijn drie tieners die er op het eerste zicht doodgewoon uitzien, maar ook zij zijn niet helemaal wie ze lijken! Deze tieners zijn namelijk eigenlijk een weerwolf, een vampier en een toverelf! Met hun speciale krachten gaan ze de strijd met de onderwereld aan.

Hoe kies je een Nachtwacht boek?

De Studio 100 Nachtwacht boeken gaan over drie tieners met speciale krachten die allerlei avonturen beleven in het mysterieuze dorp Schemermeer; de poort naar de onderwereld. Nachtwacht boeken zijn prima geschikt om kinderen van verschillende leeftijden te interesseren in boeken. De opvallende illustraties en foto’s die ook op de cover staan zorgen ervoor dat de boekjes direct opvallen. Nachtwacht boeken zijn voornamelijk doe-boeken, zoals kleurboeken en plakboeken. Dit maakt ze perfect voor kinderen die graag de handjes uit de mouwen steken. Kies voor een leuk stickerboek, het zaklampboek of het glow in the dark boek wanneer je op zoek bent naar een boek voor een jonge lezer van 4 tot en met 6 jaar. Ook zijn er Nachtwacht boekjes die meer geschikt zijn voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar die helpen met begrijpend lezen. Voor elk kind is er dus wel een Nachtwacht boek te vinden dat aansluit op hun wensen en interesses.

Een griezelig leuk presentje

Met een Nachtwacht boek geef je je kind of kleinkind een spannend maar leuk boek dat ongetwijfeld een lach op het gezicht zal toveren! Ze zijn daarnaast ook leuk om cadeau te doen aan vrienden of familieleden met jonge kinderen. Wel zijn er met Nachtwacht boeken, net als bij andere kinderboeken, een paar dingen om rekening mee te houden. Allereerst moet je rekening houden met de leeftijd van je kind of kleinkind. Heeft hij of zij nog moeite met lezen, dan kun je het beste voor een doe-boek gaan. Zijn ze wat ouder dan kun je op zoek gaan naar een boekje dat ze zelf kunnen proberen te lezen. Als je niet zeker weet wat je moet kopen kun je wellicht online recensies lezen om te kijken hoe een boek bevalt bij andere ouders en kinderen.

Online Nachtwacht boeken kopen

Wanneer je online een Nachtwacht boek wilt kopen ben je op Kinderboekjes aan het juiste adres! In ons brede aanbod vind je namelijk meerdere Nachtwacht boeken voor de allerkleinste prijzen. Door je Nachtwacht boekje hier te bestellen bespaar je dus niet alleen tijd en energie, je hoeft tenslotte niet op zoek te gaan in fysieke winkels, maar ook centjes. Handig!

De waardering van kinderboekjes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 571 reviews.